top of page
  • WCD

Hevosen hoitoa WCD-laitteella

Päivitetty: 3 päivää sitten

Riikka Harjula lyhensi haavan paranemisennustetta useilla viikoilla. 

 


Riikka Harjula on ammattiratsuttaja, ratsastuksen opettaja ja II-tason valmentaja. Hänellä on kilpailutuloksia, voittoja ja sijoituksia kansainvälisiin 145 cm luokkiin saakka. Erityisosaamisena nuorten hevosten kouluttaminen, kouluttanut satoja nuoria hevosia sisäänratsastuksesta kansainväliselle tasolle saakka. Monipuolinen lajikokemus niin este-, koulu- kuin kenttäratsastuksesta. Hän on toiminut myös ratsuhevoskasvattajana vuosia, kasvattaen laadukkaita FWB-hevosia.

Lisätietoja > Callisto Horses 

 

Riikka siirsi toimintansa syksyllä 2023 Sammaliston tallille Riihimäelle. Sammaliston talli on toiminut vuosikymmeniä FWB-ratsuhevoskasvatuksen ja –jalostuksen edistäjänä.

 

Tallilla oli sattunut haaveri ja hevonen oli saanut todella ison haavan lapaansa. Riikka kertoi, että yhdelle lupaavimmalle nuorelle hevoselle kävi onnettomuus ja se sai todella ison haavan lapaansa. Eläinlääkärit antoivat tälle haavalle kuuden viikon paranemisennusteen. Tallilla päästiin testaamaan WCD haavanhoitolaitetta heti tuoreeseen haavaan. Kahden viikon hoitojakson jälkeen haava näytti siltä, että sillä on aiempaa nopeampi paranemisennuste! Laitetta käytettiin ohjeiden mukaan aamuin illoin. Tilanne näyttää siis erittäin hyvältä tulevaisuuden kannalta, ja vaikuttaa siltä että tämä hevonen pääsee jatkamaan vielä urheiluhevosen uraansa! 


Kuvasarja hoidosta 20.3-22.4 ajanjaksolta. Hevonen on palannut töihin 22.4 ja haava näyttää oikein siistiltä.

 
84 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page